Α.Γ.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί φίλοι, μέλη και αθλητές του συλλόγου σας καλωσορίζουμε στην Αθλητική χρόνια, του 2020!!!

Ο σύλλογος μας θα κλείσει 28 χρόνια συνεχούς λειτουργίας. Το σωματείο μας αν θυμούνται οι παλιότεροι έχει συνδεθεί με έντονες αναμνήσεις χαράς, από επιτυχίες σε πάρα πολλά πρωταθλήματα εντός και εκτός Ελλάδος.

Είναι αναγνωρισμένο σωματείο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και μέλος των Ομοσπονδιών ΠΟΜ για το προ ολυμπιακό άθλημα του Muay Thai, ΠΟΚ για το Kick Boxing και ΕΛΟΤ για το Ολυμπιακό άθλημα του TAEKWONDO.

Ο σύλλογός μας όλα τα έτη της ύπαρξης και λειτουργίας του σκοπεύει στη διάδοση των αθλημάτων του σε όλες τις ηλικίες προσπαθώντας πάντα να διατηρήσει ένα οικογενειακό κλίμα ανάμεσα σε όλους που αποτελούν κομμάτι του, αθλητές μικρούς και μεγάλους, προπονητές, γονείς και παράγοντες.

Στον σύλλογο μας  προσφέρουμε χρήσιμο συλλογικό έργο στην προσπάθεια οικοδόμησης κοινωνικής υπευθυνότητας και μιας νέας, ανανεωμένης αθλητικής φιλοσοφίας, διαμορφώνοντας κοινωνική συνείδηση, η οποία απορρέει από τις αξίες και ιδέες του Ολυμπισμού και του Ευ Αγωνίζεσθε.

Στο έργο μας αυτό βασικό ρόλο έχουν παίξει οι αθλητές μας & και εσείς οι γονείς τους, υποστηρικτές του σωματείου, που με την ευαισθησία και τη στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια, μας δίνετε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους νέους, διεξόδους ζωής, γεμάτες νόημα και σκοπό για το παρόν και το μέλλον.

Στην φετινή αθλητική περίοδο, μέσα σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον, ιδιαίτερα που η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε όλους, καταφέρνει να διατηρεί και να διευρύνει  την παρουσία του, βελτιώνοντας τους υψηλούς αθλητικούς στόχους που είχαμε θέσει.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος σας περιμένουμε να μας εμπιστευθείτε τα παιδιά σας στους προπονητές και τις υποδομές του συλλόγου.

Εμείς με την σειρά μας δεσμευόμαστε ότι θα σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν έμψυχο δυναμικό προς αυτή την κατεύθυνση και ζητάμε από εσάς να είστε δίπλα μας με αποκλειστικό σκοπό και στόχο το να στηρίξουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες μας.

Εύχομαι η συμμετοχή σας να είναι μια μοναδική εμπειρία φιλίας και αθλητικής συνεργασίας.

Με εκτίμηση

Γκίτσας Θεόδωρος

Πρόεδρος

Scroll to top