9 Χρυσά μετάλλια με 9 αθλητές ο Α.Γ.Σ. ” H ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ” στους Μεσογειακούς αγώνες Μουάιτάι MMU & Open Cup 2023!!!

9 Χρυσά μετάλλια με 9 αθλητές κατέκτησε ο Α.Γ.Σ. ” H ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ” στους Μεσογειακούς αγώνες Μουάιτάι MMU & Open Cup 2023!!!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο επίσημο Μεσογειακό πρωτάθλημα Μουάιτάι που έλαβε χώρα στο Λουτράκι 2-5 Νοεμβρίου με διοργανώτρια αρχή την Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι(ΠΟΜ).

Το σωματείο μας συμμετείχε με εννέα (9) αθλητές/τριες –  οι οποίοι/ες έξι (6) στην Εθνική Ομάδα – αποσπώντας εννέα (9) Χρυσά Μετάλλια ως ακολούθως :

Μεσογειακοί αγώνες – ΔΙΕΘΝΕΣ (MMC)

  • WAI KRU Ηλικιακής Κατηγορίας (9 – 13): ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ – ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
  • WAI KRU Ηλικιακής Κατηγορίας (14 – 17): ΓΚΙΤΣΑ ΕΥΤΥΧΙΑ – ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
  • WAI KRU Ηλικιακής Κατηγορίας (18 – 40): ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑ – ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
  • MAI MUAY Ηλικιακής Κατηγορίας (9 – 13): ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΥΤΑΚΙΔΗ και ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ – ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
  • MAI MUAY Ηλικιακής Κατηγορίας (18 – 40): ΕΛΙΝΑ ΤΙΠΕΛΗ – ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

Μεσογειακοί αγώνες – OPEN (MMO)

  • MAI MUAY Ηλικιακής Κατηγορίας (18 – 40): ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ – ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
  • ΑΓΩΝΕΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΛΣΙΝΟ ΠΡΕΝΣΙ, -63,5 Kg, ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
  • ΑΓΩΝΕΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΙΑΚΑΚΗΣ, -71 Kg, ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

Το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει τους αθλητές/τριες που έλαβαν μέρος σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση για την Ελλάδα, για το επίπεδό τους, τον σεβασμό καθώς και την συμπεριφορά που υπέδειξαν σε όλη την διεξαγωγή της διοργάνωσης. Ο Εθνικός μας Ύμνος ακούστηκε 9 φορές μόνο από τη σχολή μας. Υπερηφάνεια!!!

Επίσης να ευχαριστήσουμε τους γονείς και όλους όσους στηρίζουν με την ενεργή συμμετοχή τους τους αθλητές του σωματείου μας προσφέροντάς τους ένα καλύτερο μέλλον.

Το Μουάιτάι είναι ένα άθλημα που βοηθάει τους αθλητές να διαμορφώσουν προσωπικότητα με πειθαρχία και προσήλωση στους στόχους που βάζουν κάθε φορά, ώστε να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Βήμα βήμα λοιπόν με υπομονή και επιμονή.

Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (ΠΟΜ),  για την άψογη διοργάνωση του MMC και MMO πρωταθλήματος και ευχόμαστε στο εγγύς μέλλον μεγαλύτερες επιτυχίες τόσο στις διοργανώσεις όσο και στην επιτυχία των Ελλήνων αθλητών μας παγκοσμίως ανεβάζοντας συνεχώς το αγωνιστικό τους επίπεδο.

Τα αγαθά κόποις κτώνται και πόνοις κατορθούνται!!!

Το Δ.Σ.