ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Α.Γ.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Καλώς ήρθατε την Οικογένεια του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου «Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ»

Ο σύλλογος μας βρίσκεται στην Αθήνα στην περιοχή του Ταύρου, οδός Γρ. Λαμπράκη 45 και 300 μ. από τον ηλεκτρικό σταθμό του Ταύρου.

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Ολυμπιάδα ιδρύθηκε το 1990. Είναι αναγνωρισμένο σωματείο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και μέλος της ΠΟΜ για το Ολυμπιακό άθλημα του Muay Thai τηρώντας όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται από όλους τους αρμόδιους φορείς και είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ όσο αφορά στην προώθηση της αυθεντικής τέχνης του Muay Thai στην Ελλάδα. Το σωματείο εδώ και 34 χρόνια εμπνέει τις αξίες και τις αρχές που διέπουν τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του.

Φέρει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από τη Γ.Γ.Α. (Α.Μ. ΝΥ55) για το Ολυμπιακό άθλημα του Μουάιτάι με έμπειρους και πιστοποιημένους προπονητές από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις των 320 τ.μ. πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για μια άνετη και ευχάριστη προπόνηση και μπορούν να φιλοξενήσουν αθλητικές συναντήσεις στο ρινγκ καθώς και σεμινάρια.

Διδάσκονται Muay Lopburi(παραδοσιακό), Muay Thai(αγωνιστικό) και Krabi Krabong (Ταϊλανδέζικα όπλα).

Μαζί με την εκμάθηση των παραπάνω ο μαθητής διδάσκεται επίσης και την ιστορία του Muay με σκοπό να κατανοήσει την αρχαία πολεμική τέχνη του Muay Thai. Η παραδοτέα ύλη καθώς και οι ορολογίες των διδασκομένων μαθημάτων είναι στα Ταϊλανδέζικα. Λειτουργεί επίσης και τμήμα εκμάθησης της Ταϊλανδέζικης γλώσσας.

Είμαστε υπερήφανοι για την μέθοδο εκπαίδευσης μας, όπου εργαζόμαστε αδιάλειπτα, για την ανάπτυξη του Σώματος του Νου και του Πνεύματος των μαθητών μας. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα διδαχτείτε αυθεντικό Muay Thai, με αρχές και ήθος.

Οι στρατηγικές μάχης που χρησιμοποιούνταν πραγματικά στον πόλεμο μαζί με όπλα, λακτίσματα, γροθιές, γονατιές, αγκωνιές, κλειδώματα, σπασίματα, ανατροπές, στατική πάλη και πάλη εδάφους διδάσκονται πλέον στο σύλλογό μας. Επίσης όλοι οι νέοι μαθητές αξιολογούνται βάση των γνώσεων και δεξιοτήτων τους και εντάσσονται στα κατάλληλα τμήματα. Οι δεξιότητες των μαθητών μπορούν να επιταχυνθούν με επιπλέον μαθήματα τα οποία θα καθορίζονται σύμφωνα με τις ικανότητες, την πρόοδο και την απόδοση του εκάστοτε μαθητή. Οι εξετάσεις γίνονται σύμφωνα με τα πρότυπα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι Π.Ο.Μ.

Καταλαβαίνουμε ότι ο καθένας μαθαίνει με διαφορετικό τρόπο, και ο καθένας έχει μοναδικό στόχους. Έτσι προσφέρεται ατομικά, ιδιαίτερη προσοχή σε όλους τους μαθητές μας, αναπτύσσοντας τις ικανότητες τους, ώστε να επιτύχουν τη μέγιστη απόδοση σε σχέση με την προσπάθεια που επενδύουν.

Είτε σας ενδιαφέρει η απώλεια βάρους, η Αυτοάμυνα ή να γίνετε πρωταθλητής, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Όπως γνωρίζετε, για πολλούς ανθρώπους, ο φόβος των πολεμικών τεχνών είναι όσο αφορά τους τραυματισμούς. Κάποιοι σκέφτονται και έχουν δίκιο: “Τι γίνεται αν χτυπήσω; Τι θα γίνει αν δεν πάω λόγω τραυματισμού στην δουλεία μου; Τι θα πουν οι γονείς μου βλέποντας με χτυπημένο; Και άλλα πολλά.” Ο σύλλογός μας κινείται σε ένα αυστηρά Ταϊλανδέζικο περιβάλλον, προσφέροντας έξυπνες προπονητικές μεθόδους και λύσεις για να εξασφαλίσει την επιτυχία σας, ακολουθώντας αυστηρές οδηγίες διασφαλίζοντας της ασφάλειά σας, ενώ η τεχνική κατάρτιση γίνεται τόσο ατομικά όσο και σε τμήματα.

Επίσης, προσφέρεται η εκμάθηση της τέχνης του Muay και μη έχοντας επαφή, για αυτούς που δεν θέλουν και αναζητούν μόνο την προπόνηση, ή σε εκείνους που απλώς θα προτιμούσαν να μην χτυπήσουν. Απλά θυμηθείτε ότι, αν θέλετε να γίνετε μια πραγματική πολεμική μηχανή ή αν εδώ ήρθατε για την προπόνησή σας, το Muay είναι μια πολεμική τέχνη και ένα υγιές άθλημα, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να οικοδομήσει το σώμα σας και όχι να το καταστρέψει. Εμείς σας δίνουμε τα εργαλεία και την τεχνική κατάρτιση, τα υπόλοιπα είναι δική σας δουλειά.

Όλα τα έτη της ύπαρξης και λειτουργίας μας, σκοπεύουμε στη διάδοση του αθλήματος του Μουάϊτάι σε όλες τις ηλικίες προσπαθώντας πάντα να διατηρήσουμε ένα οικογενειακό κλίμα ανάμεσα σε όλους που αποτελούν κομμάτι του, αθλητές μικρούς και μεγάλους, προπονητές, γονείς και παράγοντες.

Στον σύλλογο μας  προσφέρουμε χρήσιμο συλλογικό έργο στην προσπάθεια οικοδόμησης κοινωνικής υπευθυνότητας και μιας νέας και ανανεωμένης αθλητικής φιλοσοφίας, διαμορφώνοντας κοινωνική συνείδηση, η οποία απορρέει από τις αξίες και ιδέες του Ολυμπισμού και του “Ευ Αγωνίζεσθαι”.

Στόχος μας είναι η καλλιέργεια της προσωπικότητας των αθλουμένων και των μελών του μέσω της τέχνης του Μουάιτάι καθώς και η ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών του για τη συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες.

Στο έργο μας αυτό βασικό ρόλο παίζουν  οι έμπειροι προπονητές και οι δάσκαλοι του σωματείου μας, οι μαθητές μας, οι αθλητές/τριες καθώς και οι γονείς, που με την ευαισθησία και τη στήριξη τους, μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους νέους, διεξόδους ζωής γεμάτες νόημα και σκοπό για το παρόν και το μέλλον.

Το Δ.Σ. μαζί με τους έμπειρους προπονητές, συμβάλουν καθοριστικά για την επίτευξη των στόχων του σωματείου.

Υπεύθυνος προπονήσεων/Πρόεδρος: Khru Γκίτσας Θεόδωρος

Προπονητής Μουάιτάι Γ.Γ.Α./Π.Ο.Μ.: Λιούλιος Δημήτριος

Υπεύθυνος προπόνησης Empower Krav Maga: Στάθης Συμεών

Καλλιεργούνται τα τμήματα:

  • Αγωνιστικό Ολυμπιακό Muaythai
  • Παραδοσιακό Muay Lopburi (Muay Thai Boran – Krabi Krabong)
  • Wai Kru – Mai Muay
  • Empower Krav Maga
  • Aero Fit

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος περιμένουμε να μας εμπιστευθείτε και εμείς με την σειρά μας δεσμευόμαστε ότι θα  προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν έμψυχο δυναμικό προς αυτή την κατεύθυνση ζητώντας από εσάς να είστε δίπλα μας με αποκλειστικό σκοπό και στόχο να στηρίξουμε τους μαθητές μας καθώς και τους αθλητές και τις αθλήτριες μας, με υπομονή και επιμονή για μια καλύτερη κοινωνία.

Αν δώσεις στους ανθρώπους φως, θα βρουν μόνοι τους τον δρόμο.

με εκτίμηση

Το Δ.Σ.