Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΤΗΣ WMC, AJARN GAE ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ(23 ΙΟΥΝΙΟΥ & 1 ΙΟΥΛΙΟΥ)

Δεν χρειάζεται να πας στην Ταϊλάνδη, η WMC Greece φέρνει την Ταϊλάνδη στην Ελλάδα!

Ο διάσημος εκπαιδευτής της WMC (World Muaythai Council), Ajarn Gae, θα παρευρίσκεται στο σύλλογό μας για σεμινάρια και προπονήσεις. Ο Ταϊλανδός Suthat Muangman, γνωστός παγκοσμίως με το αγωνιστικό του όνομα Ajarn Gae SorKeawsuek, είναι αυτήν την στιγμή ένας από τους καλύτερους εκπαιδευτές Muaythai στον κόσμο.

Έχει προπονήσει και υπάρξει επικεφαλής προπονητής πολλών διάσημων αθλητών όπως Zabit Samedov, Denis Hancharonak, Chingiz Alazov, Roman Kryklia, Anton Petrov, Vesselin Vesselinov, Artem Levin και τώρα τελευταία του τοπ Ταϊλανδού σταρ και πρωταθλητή του ONE FC Superbon Banchamek.

Σημειώνεται επίσης ότι ο Ajarn Gae δούλεψε συν των άλλων και με την φημισμένη βραζιλιάνικη ομάδα ΜΜΑ Noguiera και με τον πρώην πρωταθλητή UFC & Pride, Minotauro Noguiera.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον Ajarn Gae SorKeawsuek στα link: https://wmcmuaythaigreece.org/diorganoseis/o-ekpaideytis-tis-wmc-ajarn-gae-stin-ellada-22-ioynioy-10-ioylioy/

https://www.youtube.com/watch?v=6ghU01LdYFI

https://www.youtube.com/watch?v=kl9AJLib-6w

https://www.youtube.com/watch?v=GnnBIvN0HvA

Οι ημέρες και ώρες των σεμιναρίων είναι περιορισμένες όπως φαίνονται παρακάτω και θα τηρηθεί́ σειρά́ προτεραιότητας λόγω υγειονομικών πρωτοκόλλων Covid -19.

Μαζί σας πρέπει να έχετε πλήρη αθλητικό εξοπλισμό(Αθλητική περιβολή, Μπαντάζ, Γάντια, καλαμίδες κλπ.).

Ημέρες και ώρες σεμιναρίων στον σύλλογό μας:

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021

1ο ΓΚΡΟΥΠ: 12:30 – 14:00

2ο ΓΚΡΟΥΠ: 20:00 – 21:30

Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2021

1ο ΓΚΡΟΥΠ: 13:00 – 14:30

2o ΓΚΡΟΥΠ: 14:30 – 16:00

Για κράτηση θέσεων καθώς και για περισσότερες πληροφορίες στο Τηλ.:6909151560, δήλωση συμμετοχής σε αυτή την ομάδα καθώς και στην γραμματεία του συλλόγου.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.