ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥΑΪΤΑΙ 2020

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2020 που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 με αθλητές από διάφορα σημεία της χώρας.

Οι αγώνες έλαβαν χώρα με βάση τους κανόνες της IFMA (International Federation of Muaythai Association). Η σχολή μας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στους διαγωνισμούς WAI KRU και AERO FIT με επτά(7) αθλητές οι οποίοι κατέκτησαν 6 χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο.

Να σημειωθεί ότι όλοι οι αθλητές που έλαβαν μέρος στο διαδικτυακό πρωτάθλημα θα έχουν προτεραιότητα να συμμετάσχουν στο επίσημο Παγκόσμιο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα 2020 το οποίο και θα αντικαταστήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων 2020 που θα διοργανώσει η IFMA (αναγνωρισμένη ομοσπονδία από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή).

Οι συμμετέχοντες κατόπιν πρότασης της Ομοσπονδίας στη Γ.Γ.Α. μπορεί να έχουν την δυνατότητα να λάβουν μοριοδότηση(εφόσον εγκριθεί από την Γ.Γ.Α)  και να εγγραφούν στον Ειδικό Πίνακα Διακριθέντων Αθλητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού  καθώς επίσης και να ανακηρυχθούν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές για το έτος 2020 με ότι αυτό συνεπάγεται επίσημα από το κράτος.

Οι αθλητές του συλλόγου μας που διακρίθηκαν είναι οι παρακάτω :

WAI KRU

  • (18+ Ανδρών) : ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Α.Γ.Σ. Ολυμπιάδα) – 1η θέση
  • (18+ Γυναικών) : ΤΙΠΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (Α.Γ.Σ. Ολυμπιάδα) – 1η θέση και ΣΒΑΡΙΤΣ ΠΟΛΙΝΑ (Α.Γ.Σ. Ολυμπιάδα) – 2η θέση
  • (-18 Μικτό Ανδρών – Γυναικών) : ΓΚΙΤΣΑ ΕΥΤΥΧΙΑ (Α.Γ.Σ. Ολυμπιάδα) – 1η θέση,
  • (-10 Μικτό Ανδρών & Γυναικών)ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (Α.Γ.Σ. Ολυμπιάδα) – 1η θέση

AERO FIT

  • (40+ Μικτό) ΣΟΥΦΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ και ΣΥΜΕΩΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (Α.Γ.Σ. Ολυμπιάδα) – 1η θέση

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει όλους του αθλητές του σωματείου μας που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καθώς και για τις νίκες τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον Οκτώβριο.

Συγχαρητήρια σε  όλους.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.