ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΟΥΑΪΤΑΙ 2022

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Κύπελλο Muaythai Ελλάδος 2022 καθώς και οι Διασυλλογικοί αγώνες Novice το Σαββατοκύριακο 17-18 Δεκεμβρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας Περιστερίου «Γ. Στεφανόπουλος». Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν περισσότεροι από 600 αθλητές από 72 σωματεία.

Κατά την Τελετή Έναρξης, πραγματοποιήθηκε παρέλαση των σωματείων – μελών της Π.Ο.Μ., των αθλητών της Εθνικής Ομάδας Μουάιτάι, οι οποίοι συμμετείχαν στις διεθνείς αποστολές που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο έτος 2022, καθώς και του Σώματος Διαιτητών της Π.Ο.Μ.

Έλαβε χώρα, επίσης, η επίδειξη παρα-Μουάιτάι από τους αθλητές με ειδικές ικανότητες, παρουσίαση παραδοσιακού χορού Wai Khru καθώς και επίδειξη Muay Boran.

Επίσης το βράδυ του Σαββάτου στις 20:00 ξεκίνησαν οι αγώνες με κανόνες WMC. Αθλητές από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και την Κύπρο, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε 12 εντυπωσιακές αναμετρήσεις που ξεσήκωσαν το κοινό. Το θέαμα ήταν εξαιρετικό, με αποκορύφωση τους αγώνες της 4αδας για την διεκδίκηση της ζώνης WMC Super 4 Champion με τελικό νικητή τον Έλληνα αθλητή Δήμο Ασημακόπουλο.

Στους επαγγελματικούς αγώνες συμμετείχε και ο αθλητής του συλλόγου μας Σελίμης Δημήτριος.

Στα 62,5κ. ο Δημήτρης μοίρασε το ρινγκ με τον Κώστα Καλιφομάτο. Ο 1ος γύρος ήταν αναγνωριστικός με τους αθλητές να δείχνουν ιδιαίτερα τεχνικοί. Στον 2ο γύρο ο Κώστας ανέβασε στροφές, είχε ωραία λακτίσματα, έκανε πολλές πτώσεις στον Δημήτρη και ένα δεξί γόνατο στο πλευρό του Δημήτρη τού χάρισε τη νίκη διακόπτοντας τον αγώνα υπέρ του.

Το σωματείο μας Α.Γ.Σ. «Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ», συμμετείχε με  17 αθλητές και αθλήτριες, 11 στα NOVICE, 5 στο ΚΥΠΕΛΛΟ και 1 στην WMC όπως παρακάτω:

NOVICE

 1. ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ – ΕΙΡΗΝΗ
 2. ΚΟΝΤΟΠΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
 3. ΓΡΕΒΕΛΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
 4. ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
 5. ΣΩΧΟΥ ΔΟΜΝΑ
 6. ΑΛΜΟΥΤΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
 7. ΚΟΥΜΑΡ ΜΙΤΟΥΛ
 8. ΑΧΜΕΤ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 9. ΧΑΤΖΑΝΤΩΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
 10. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
 11. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ

 1. ΜΥΤΑΚΙΔΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ                           1η ΘΕΣΗ
 2. ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ                      2η ΘΕΣΗ
 3. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΙΑΚΑΚΗΣ                                –
 4. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΨΑΛΛΙΔΑΣ                                –
 5. ΖΕΥΣ ΓΛΕΤΖΑΚΟΣ                                  2η ΘΕΣΗ

WMC Επαγγελματικοί αγώνες

 1. Σελίμης Δημήτριος ΗΤΤΑ

Το Δ.Σ. του σωματείου μας συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες. Κάποιοι είχαν πολύ καλές αποδόσεις χωρίς όμως να μπορέσουν να φτάσουν στα μετάλλια.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι το Μουάιτάι είναι ένα άθλημα που βοηθάει τους αθλητές να διαμορφώσουν προσωπικότητα με πειθαρχία και προσήλωση στους στόχους που βάζουν κάθε φορά ώστε να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Βήμα βήμα λοιπόν με υπομονή και επιμονή.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους: αθλητές, προπονητές, γονείς και παράγοντες.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε το FOOD SPOT 69 για την ευγενική του χορηγία στον σύλλογο και εν γένει στους αθλητές ο οποίος προσέφερε τις εμφανίσεις των αθλητών για την συμμετοχή τους στο Κύπελλο.

Τους αγώνες μπορείτε να παρακολουθήσετε από το κανάλι της Ομοσπονδίας https://www.youtube.com/@PMFMuaythai στο YouTube.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.