ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥΑΪΤΑΙ 2022

Το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2022 καθώς και το Διασυλλογικό VS/Novice στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ολυμπίας», στην Αργυρούπολη Αττικής.

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν παραπάνω από 300 αθλητές από 48 σωματεία – μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.), ενώ ο κόσμος που παρευρέθηκε – συνολικά – ξεπέρασε τα 1000 άτομα.

Αθλητές, προπονητές, γονείς, αλλά και όσοι αγαπούν το άθλημά μας, έδωσαν το “παρών”, σε ένα διήμερο γεμάτο δυναμικές αναμετρήσεις αθλητών, με νίκες, με εμπειρίες και μεγάλες συγκινήσεις, γεγονός, το οποίο διαγράφει ένα – πολλά υποσχόμενο – μέλλον για τους νέους αθλητές μας.

Κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης, πραγματοποιήθηκε Αγιασμός και στη συνέχεια, παρέλασαν εκπρόσωποι των σωματείων της Π.Ο.Μ., κρατώντας τις σημαίες των σωματείων, αθλητές της Εθνικής Ομάδας με την Ελληνική σημαία, τη σημαία της Π.Ο.Μ., της Κύπρου, της Ταϊλάνδης και των Διεθνών Ομοσπονδιών Μουάιτάι, (IFMA, EMF, WMC), καθώς και των χορηγών της Π.Ο.Μ..

Στην Τελετή παρευρέθηκε η εκπρόσωπος της Ταϊλανδέζικης Πρεσβείας, κ. Kesarin Phanarangsan, η οποία εξέφρασε τη χαρά της για την προσπάθεια ανάδειξης και ανάπτυξης του αθλήματος στη χώρα μας, και συνεχάρη την Ομοσπονδία για το έργο της. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών της Εθνικής Ομάδας, των χορηγών και των υποστηρικτών της Ομοσπονδίας μας.

Η Τελετή συνεχίστηκε με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου, αλλά και του Ύμνου της Ταϊλάνδης, προς τιμήν της γενέτειρας του αθλήματος και της εκπροσώπου της Πρεσβείας, και -κατόπιν- πραγματοποιήθηκε επίδειξη Aero Fit, από την ομάδα του σωματείου μας – μέλος της Π.Ο.Μ. «Α.Γ.Σ. Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ».

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε αρκετά ψηλό επίπεδο αφού όλοι οι αθλητές κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις με την άψογη προετοιμασία και εκπαίδευση που παρουσίασαν γεγονός που αποδεικνύει την ανοδική πορεία και εξέλιξη του αγωνίσματος και των αθλητών στη χώρα μας.

Η σχολή μας συμμετείχε με 14(δεκατέσσερις) αθλητές. Στην γωνία των αθλητών ήταν οι προπονητές Θανάση Λαέρντ και Γιαννουλέας Παναγιώτης.

Ο σύλλογός μας αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την συνεχή προσπάθεια για την καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και του υγιούς ανταγωνισμού ως στάσεις ζωής ενώ παράλληλα προωθεί την ανάδειξη νέων αθλητών με αγάπη για το άθλημα, που συνεχώς εξελίσσεται μεγαλώνοντας την οικογένειά του. Συγχαρητήρια σε όλους.

Αναλυτικά οι αθλητές που έλαβαν μέρος:

 1. ΣΕΛΙΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (-63,5 κιλά) Α’ κατηγορία ανδρών, 2η θέση – διακοπή λόγω τραυματισμού. Ο αθλητής ήταν να παίξει στην κατηγορία -57 κιλά, αλλά λόγω μη εύρεσης αθλητή ανέβηκε 2 κατηγορίες και έπαιξε – προς τιμήν του – στα -63,5 κιλά.
 2. ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ                               NOVICE(αγώνας εμπειρίας χωρίς αποτέλεσμα)
 3. ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                               NOVICE(αγώνας εμπειρίας χωρίς αποτέλεσμα)
 4. ΜΥΤΑΚΙΔΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ                                  NOVICE(αγώνας εμπειρίας χωρίς αποτέλεσμα)
 5. ΑΛΜΟΥΤΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ                            NOVICE(αγώνας εμπειρίας χωρίς αποτέλεσμα)
 6. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ ΚΟΝΤΟΣ         NOVICE(αγώνας εμπειρίας χωρίς αποτέλεσμα)
 7. ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΡΕΓΚΛΑ                           NOVICE(αγώνας εμπειρίας χωρίς αποτέλεσμα)
 8. ΔΟΜΝΑ ΣΩΧΟΥ                                             NOVICE(αγώνας εμπειρίας χωρίς αποτέλεσμα)
 9. ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ                              NOVICE(αγώνας εμπειρίας χωρίς αποτέλεσμα)
 10. ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ                            NOVICE(αγώνας εμπειρίας χωρίς αποτέλεσμα)
 11. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΑΤΖΑΝΤΩΝΗ                        NOVICE(αγώνας εμπειρίας χωρίς αποτέλεσμα)
 12. ΔΡΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                          NOVICE(αγώνας εμπειρίας χωρίς αποτέλεσμα)
 13. ΜΑΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ                    NOVICE(αγώνας εμπειρίας χωρίς αποτέλεσμα)
 14. ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΕΣΑΝΙΔΗΣ                                 NOVICE(αγώνας εμπειρίας χωρίς αποτέλεσμα)

Τους αγώνες μπορείτε να παρακολουθήσετε από το κανάλι της Ομοσπονδίας https://www.youtube.com/@PMFMuaythai στο YouTube.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.