ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥΑΪΤΑΙ 24-25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Παρά τις αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα μας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) με πρωτεργάτη τον Πρόεδρο της κ. Παπαδόπουλο Ιωάννη και με την συμβολή όλου του επιτελείου της Ομοσπονδίας, διεξήγαγε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2020, το οποίο έλαβε χώρα στο κλειστό γήπεδο «Ολυμπίας» στην Αργυρούπολη το διήμερο 24 – 25 Οκτωβρίου.

Αθλητές όλων των ηλικιών από όλη την Ελλάδα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της Ομοσπονδίας. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε αρκετά ψηλό επίπεδο αφού όλοι οι αθλητές κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις με την άψογη προετοιμασία και εκπαίδευση που παρουσίασαν γεγονός που αποδεικνύει την ανοδική πορεία και εξέλιξη του αγωνίσματος και των αθλητών στη χώρα μας.

Η σχολή μας συμμετείχε με έξι αθλητές οι οποίοι κατέκτησαν πέντε νίκες και δύο ήττες. Στην γωνία των αθλητών ήταν οι προπονητές υου συλλόγου Παπαδόπουλος Χριστόφορος και Θανάση Λαέρντ.

Επίσης η σχολή μας συμμετείχε με 5 εθελοντές οι οποίοι με την ακούραστη παρουσία τους, είχαν ως μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση και φροντίδα των αθλητών κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της διοργάνωσης

Ο σύλλογός μας αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την συνεχή προσπάθεια για την καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και του υγιούς ανταγωνισμού ως στάσεις ζωής ενώ παράλληλα προωθεί την ανάδειξη νέων αθλητών με αγάπη για το άθλημα, που συνεχώς εξελίσσεται μεγαλώνοντας την οικογένειά του. Συγχαρητήρια σε όλους.

Αναλύτικά οι αθλητέ που έλαβαν μέρος:

  • ΤΙΠΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (-57 κιλά), INTRO – Νίκη στα σημεία
  • ΣΕΛΙΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (-57 κιλά) Α’ κατηγορία ανδρών, 3η θέση – διακοπή λόγω τραυματισμού.
  • ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (-81 κιλά), INTRO – Νίκη στα σημεία
  • ΒΟΥΚΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (-75 κιλά), INTRO – μία νίκη και μία ήττα στα σημεία
  • ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (-71 κιλά), INTRO – Νίκη στα σημεία
  • ΔΑΡΟΥΚΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (-75κιλά), INTRO – Νίκη στα σημεία