ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΟΜ

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Θέλω προσωπικά να σας συγχαρώ για την επανεκλογή σας στην θέση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι και σας εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο σας, με τη βοήθεια του Θεού, του Διοικητικού Συμβουλίου, των συνεργατών σας και των Αθλητικών Συλλόγων οι οποίοι, μετά από 4 χρόνια Αντιπρόεδρος της ΠΟΜ, γνωρίζω ότι σας εμπιστεύονται πραγματικά καθώς αποτελείτε και εκτός των άλλων και πηγή έμπνευσης με τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειες σας για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Η απόφασή μου να μην συμμετέχω στις αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας ήταν διότι πιστεύω ότι τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου πρέπει να τις καταλαμβάνουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν να προσφέρουν προς όφελος της, υπηρετώντας την με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για αυτές τις θέσεις πιστεύω ότι υπάρχουν ικανότεροι άνθρωποι από εμένα με περισσότερη γνώση. Ο καθένας μας πρέπει να προσφέρει τα μέγιστα σύμφωνα με τις δυνατότητές του για την υγιή ανάπτυξή της.

Μετά από 30 χρόνια εμπειρίας λοιπόν, πιστεύω ότι η θέση μου δεν είναι στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αλλά ως απλός στρατιώτης να προσφέρω πάνω στο αντικείμενό μου, με τις γνώσεις μου σε τεχνικά θέματα και στο άθλημα που όλοι αγαπάμε.

Επίσης είμαι στην διάθεση της διοίκησης για να αναλάβω οποιαδήποτε αρμοδιότητα μου ανατεθεί προς όφελος όλων.

Θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά τόσο εσάς, το Δ.Σ, τους συνεργάτες σας καθώς και όλους τους συλλόγους για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν αναθέτοντάς μου θέση ευθύνης στο Δ.Σ, την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια καθώς το έργο που επιτελέσαμε ήταν αποτέλεσμα συλλογικής διαδικασίας στην οποία πιστεύω ότι συμμετείχαν όλοι, ανεξαιρέτως και τους οποίους πραγματικά ευχαριστώ και τους παροτρύνω να συνεχίσουμε όλοι μαζί με τον ίδιο ζήλο.

Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από πρότυπα και πραγματικά παραδείγματα προς μίμηση και αυτός πρέπει να είναι εκτός των άλλων ο σκοπός της Ομοσπονδίας μας για ένα καλύτερο αύριο.

Τέλος, υπόσχομαι ότι θα είμαι δίπλα σε όποιον με χρειαστεί, ώστε να σταθούμε όλοι μαζί στο ύψος μας βοηθώντας την Ελλάδα μας, το σπίτι μας, την Ομοσπονδία μας, με σκοπό να υπηρετήσουμε όσο το δυνατό καλύτερα το άθλημα που αγαπάμε, ενωμένοι και στηρίζοντας ο ένας τον άλλο.

 

Σας ευχαριστώ

Μετά τιμής

Θεόδωρος Ε. Γκίτσας

Logos3