ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 31-5-2021

Σας γνωρίζουμε ότι από την Δευτέρα 31 Μάϊου και ώρες 11:00 – 21:00 θα λειτουργήσει ο Σύλλογός μας συντεταγμένα και πειθαρχημένα για προπονήσεις με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και σιγά σιγά πιστεύω ότι θα επανέλθουμε στην κανονικότητα.

Το Δ.Σ. του συλλόγου, ζητά από όλους μας να συμβάλλουμε στην πιστή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, προκειμένου με ασφάλεια να περνάει η σταδιακή επανεκκίνηση από το κάθε στάδιο στο επόμενο, δεδομένου ότι η πανδημία δεν τελείωσε.

Αντιλαμβανόμαστε την κόπωση όλων σας, όμως η μάχη με τον covid-19 δυστυχώς είναι διαρκής. Συλλογικά, σε στενή συνεργασία όλων μας με το Δ.Σ. του συλλόγου πιστεύουμε ότι θα ξεπεράσουμε μαζί όλα τα προβλήματα τα οποία θα προκύψουν, ενωμένοι σαν αθλητική οικογένεια.

Με απόφαση του Δ.Σ του συλλόγου, τις γενικές οδηγίες των Ομοσπονδιών των αθλημάτων που καλλιεργούνται στο σύλλογο, της Γ.Γ.Α και τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς, για να μπορεί ο αθλητής να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο για προπόνηση πρέπει να έχει:

 • Δελτίο αθλητή εν ισχύ ή υπο έκδοση.
 • Κάρτα Υγείας Αθλητή εν ισχύ.
 • Δελτίο καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα(Συμπληρώνεται στο σύλλογο).
 • Έγγραφο «Δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self-test για COVID-19» το οποίο θα προσκομίζεται σε φωτοαντίγραφο δύο φορές την εβδομάδα και θα κρατείται από το σύλλογο για τέσσερις(4) μήνες για να επιδεικνύεται σε τυχόν έλεγχο. Κατ’ εξαίρεση για τους αθλούμενους δεν απαιτείται η διενέργεια ελέγχου για COVID-19 για όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού και έχουν περάσει 14 ημέρες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.
 • Οτιδήποτε άλλο προκύψει τη δεδομένη στιγμή βάσει του εγκεκριμένου αθλητικού και υγειονομικού πρωτοκόλλου θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Επίσης σας γνωστοποιούμε ότι:

Α.            Η ΕΙΣΟΔΟΣ στην αθλητική εγκατάσταση θα καταγράφεται σε ειδικό κατάλογο εισερχομένων – εξερχομένων. Η προσέλευση/αποχώρηση προς/από τις αθλητικές εγκαταστάσεις θα γίνεται από μία μόνο είσοδο/έξοδο, η οποία θα ελέγχεται και με υποχρεωτική χρήση μάσκας. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΫΝ ΜΑΣΚΑ.

Β.            Αθλητικά ποτά και νερό θα χρησιμοποιούντα μόνο εμφιαλωμένα και αυστηρά ατομικά.

Γ.             Μέγιστος αριθμός αθλούμενων ανα ώρα έξι (6) άτομα + ένας(1) ο προπονητής. Τα ονόματα πρέπει να αναγράφονται σε ειδική κατάσταση η οποία θα ενημερώνεται τακτικά και θα επιδεικνύεται σε περίπτωση ελέγχου. Δεδομένου του επιβεβλημένου ανώτατου ορίου αθλούμενων (το οποίο για την σχολή μας είναι 6 άτομα ανα τμήμα), ισχύει αυστηρή σειρά προτεραιότητας και ώρας ανά προπόνηση. Τα γκρουπ προπονήσεων θα πραγματοποιούνται αυστηρά με ραντεβού.

Δ.            Οι τιμές των συνδρομών – οικονομική ενίσχυση του σωματείου είναι 35 ευρώ για ηλικίες κάτω των 15 ετών και 50 ευρώ για ηλικίες πάνω των 15 ετών  με τη διαφορά ότι οι συνδρομές πλέον θα αφορούν τρείς(3) προπονήσεις ανά εβδομάδα για όλους. Σε περίπτωση που υπάρχει κενή θέση στο τμήμα μπορείτε να προπονηθείτε πλέον των τριών προπονήσεων την εβδομάδα. Για το Προσωπικό, μέγιστος αριθμός παραμονής στο σωματείο, τα τρία(3) άτομα.

Ε.            Στο χώρο άσκησης θα υπάρχουν ΜΟΝΟ οι αθλητές και οι προπονητές. Οι συνοδοί θα πρέπει να περιμένουν εκτός τηρώντας ΟΛΑ τα μέτρα προστασίας. Σε περίπτωση που κάποιος πρέπει να ενημερωθεί για τα προγράμματα του συλλόγου, αυτό θα γίνεται από τον υπεύθυνο του συλλόγου τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

ΣΤ.          Οι αθλητές του συλλόγου μας μπορούν να μετακινούνται εντός μιας περιφερειακής ενότητας (ή εξαιρετικά στην περίπτωση της Αττικής εντός των ορίων της Περιφέρειας),από την κατοικία τους στον χώρο άθλησης αλλά πρέπει υποχρεωτικά για τον σκοπό αυτό να φέρουν:

 1. Βεβαίωση που εκδίδεται από το σύλλογό μας που θα αναγράφει:
 • α. ονοματεπώνυμο αθλητή,
 • β. άθλημα
 • γ. αριθμό δελτίου αθλητή από την αντίστοιχη ομοσπονδία
 • δ. μέρες και ώρες προπόνησης (μία προπόνηση την ημέρα
 •  ε. τόπο κατοικίας του αθλητή
 • στ. τόπο προπόνησης
 1. Φωτοτυπία δελτίου αθλητή από την αντίστοιχη ομοσπονδία.

Καθημερινά 11:00-13:00 και 16:00 έως 20:00 θα βρισκόμαστε στο σύλλογο για εγγραφές καθώς και την οργάνωση των τμημάτων σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί στον ιστότοπo www.asolympiada.gr προς ενημέρωσή σας.

Όλοι οι αθλητές ή οι γονείς αυτών οι οποίοι ΔΕΝ έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσβαση στην αθλητική εγκατάσταση, να προσέλθουν στα γραφεία του συλλόγου μας στις παραπάνω ώρες και ημέρες  ώστε να παραλάβουν τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται για την έγκαιρη διεκπεραίωση αυτών.

Χρησιμοποιήστε το σύστημα κρατήσεων όπως το κάνατε στο Messenger της ομάδας της σχολής για να κλείσετε τα ραντεβού των προπονήσεων σας εύκολα & γρήγορα. Το πρόγραμμα με τις ώρες, τα αθλήματα και τους συμμετέχοντες ανα ώρα θα το βρείτε σε αρχείο EXCEL το οποίο θα αποσταλεί στην ομάδα στο Messenger.

Προσοχή: Για κάθε αλλαγή στο πρόγραμμα επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 6909151560, ή με προσωπικό μήνυμα  ή αυτοπροσώπως στις ώρες λειτουργίας του σωματείου και ΟΧΙ στην ομάδα στο Messenger.

 Όλοι ανεξαιρέτως θα πρέπει να επιδεικνύουμε την απαραίτητη ατομική ευθύνη, προστατεύοντας τον εαυτό μας και τον συνάνθρωπό μας από τη σοβαρή απειλή της λοίμωξης COVID-19. Όπως γνωρίζετε στον σύλλογό μας εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές μας.

Τέλος, τα περιοριστικά μέτρα θα επανεκτιμώνται και οι οδηγίες ασφαλούς άθλησης θα επικαιροποιούνται ανάλογα με τη γενικότερη επιδημιολογική εικόνα της χώρας. Επίσης θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση για τυχόν νέες συνθήκες προπόνησης, την ασφαλή άσκηση καθώς και όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες από τους αρμόδιους φορείς.

Καλή αρχή με ΑΣΦΑΛΕΙΑ για όλους!

Γυμναζόμαστε και ΜΕΝΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!!!!

Σας ευχαριστούμε

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

ifma-muay-thai-youth