ΕΙΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Ι», Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, Λόφος Φιλοπάππου.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η «ΕΙΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Ι» την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 που έλαβε χώρα στου Φιλοπάππου – δίπλα από τον ιστορικό χώρο της Ακρόπολης – από ώρα 10:00 – 13:00 με διοργανωτή το σωματείο μας Α.Γ.Σ. «Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ».

Κύριος στόχος ήταν η εξασφάλιση της ποιότητας και ανάπτυξης του βιολογικού επιπέδου των μελών, αθλούμενων και αθλητών, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο, θρησκεία, κοινωνική και οικονομική κατάσταση, η ποιοτική διαχείριση και ουσιαστική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου μας, λαμβάνοντας υπόψη το σύγχρονο τρόπο ζωής και τα αποτελέσματα των ερευνών για τη θετική επίδραση της άσκησης στην υγεία και στην ψυχοκοινωνική κατάσταση του ατόμου καθώς και στην ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων και σε μία καλύτερη σχέση ανθρώπου και φυσικού περιβάλλοντος.

Ένας από τους σκοπούς του συλλόγου μας είναι η βελτίωση του βιολογικού επιπέδου των αθλούμενων, η καλλιέργεια αθλητικού χαρακτήρα και αθλητικής συνείδησης, η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και η αναψυχή των μελών μας.

Στο εγχείρημα αυτό συμμετείχαν 60 περίπου αθλητές, αθλούμενοι και μέλη από τρείς συλλόγους που καλλιεργούν το Μουάιτάι οι οποίοι ήταν όλοι στην ώρα του και ξεκινήσαμε την ημερίδα 10:00 ακριβώς.

Η «ΕΙΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ» περιλάμβανε:

  1. 45’ λεπτά ζέσταμα(περπάτημα) εξερευνώντας σχεδόν όλο το λόφο του Φιλοπάππου
  2. 1 ώρα και 25’ Προπόνηση Muay Thai(Θέση μάχης, βήματα, χρησιμοποίηση βασικών όπλων του σώματος, μπλοκ, εκτροπές και βασικές τεχνικές αγώνων.
  3. 30‘ Βασική θέση μάχης στο Muay Lopburi, ασκήσεις ισορροπίας και δύο βασικά χτυπήματα με τα χέρια(Ga Jik Khai και Prapai Lom Singkorn).
  4. 20’ Θέση μάχης στο Krabi Krabong και μια γωνία κοψίματος)
  5. Πολλά χαμόγελα και βουτιές στις λάσπες!!!!

Ο πρόεδρος του συλλόγου Kru Γκίτσας Θεόδωρος, θέλει να ευχαριστήσει για την συμμετοχή τους τον Α.Σ. ΛΕΥΚΗ ΤΙΓΡΗ με προπονητή τον Kru Ηλία Λάμπρου και την υπεύθυνη της ομάδας κα Σύλβια Τριβιζά, τον Α.Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑ ΡΑΦΗΝΑΣ με προπονήτρια και υπεύθυνη ομάδας την κα Άντυ Μοσκβινά, τον προπονητή του σωματείου μας κ. Λαέρντ Θανάση με τον υπεύθυνο της ομάδας κ. Μπάτσο Γεώργιο με τους υπόλοιπους αφανείς συντελεστές του σωματείου μας καθώς και τους γονείς, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Όλοι οι συμμετέχοντες δημιούργησαν ένα ενθουσιώδες κλίμα με χαρούμενες φωνές και χαμόγελα σε όλη την διάρκεια της ημερίδας.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν αρκετά καλές αν και είχαν ως αποτέλεσμα να σημειωθούν αξιόλογες επιδόσεις μέσα στις λάσπες ώστε όλοι να το χαρούν και οι μεγάλοι να ξαναγίνουν παιδιά…

Τέλος, σφίξαμε τα χέρια, χαιρετηθήκαμε εγκάρδια και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη συνάντηση, που θα αφήσει ακόμη καλύτερες των εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.