ΕΙΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ 29 IΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Η άθληση αποτελεί μια από τις βασικές συνιστώσες για την ποιοτική διαχείριση και ουσιαστική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου μας, λαμβάνοντας υπόψη το σύγχρονο τρόπο ζωής και τα αποτελέσματα των ερευνών για τη θετική επίδραση της άσκησης στην υγεία και στην ψυχοκοινωνική κατάσταση του ατόμου.

Με τη συστηματική επιστημονική καθοδήγηση, αποτελεί ουσιαστική κοινωνική επένδυση, γιατί βελτιώνει την ποιότητα ζωής του ανθρώπου, συμβάλλει στην πρόληψη υγείας και των εκφυλιστικών τάσεων, στην ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων και σε μία καλύτερη σχέση ανθρώπου και φυσικού περιβάλλοντος. Ένας από τους σκοπούς του συλλόγου μας είναι η βελτίωση του βιολογικού επιπέδου των αθλούμενων, η καλλιέργεια αθλητικού χαρακτήρα και αθλητικής συνείδησης, η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και η αναψυχή των μελών του.

Για αυτό το σκοπό ο Α.Γ.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 και από ώρα 10:00 – 13:00 «ΕΙΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Ι» με κυρίως στόχο την εξασφάλιση της ποιότητας και ανάπτυξης του βιολογικού επιπέδου των μελών και των αθλητών μας με τη συμμετοχή όλων ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο, θρησκεία, κοινωνική και οικονομική κατάσταση κ.λπ.

Μπορούν να συμμετάσχουν επίσης μέλη, αθλητές και προπονητές από οποιοδήποτε άλλο σύλλογο δηλώνοντας συμμετοχή στο τηλ.: 6909151560 ή στο email: khrugkitsas@gmail.com

Ενεργή συμμετοχή όλων λοιπόν, στις αθλητικές δραστηριότητες με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.

Η «ΕΙΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ» περιλαμβάνει:

  1. Προπόνηση Muay Thai, Muay Boran και Krabi Krabong
  2. Προπόνηση Empower Krav Maga
  3. Ξενάγηση και προπόνηση στην περιοχή/λόφο του Φιλοπάππου
  4. Πολλά χαμόγελα!!!!

Οι αθλητές πρέπει να έχουν μαζί τους το απαραίτητο εξοπλισμό(μπαντάζ, γάντια, καλαμίδες κλπ. Για το Krabi Krabong ο εξοπλισμός θα δοθεί από το σωματείο).

Σημείο συνάντησης η είσοδος Αρχαιολογικού Χώρου Φιλοπάππου στις 10:00 το πρωί της Κυριακής.

Σας περιμένουμε

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.