Βράβευση αθλητών του συλλόγου

Με αφορμή την αποστολή διπλωμάτων και των μεταλλίων στους διακριθέντες αθλητές στο πρώτο Παγκόσμιο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα IFMA 2020 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία μέσω της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι και μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η Σχολή μας με την αποστολή της Εθνικής Ομάδας Μουάιτάι και συγκεκριμένα την κατάκτηση της 2η Θέσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο WAI KRU με την αθλήτρια Στρατιώτου Κωνσταντίνα και επίσης της 2η Θέσης στο AERO FIT με τους αθλητές Σοφούλη Μιχαήλ και Συμεών Ευστάθιο, το Δ.Σ του συλλόγου μας παρέδωσε την Δευτέρα 25-10-2021 στους παραπάνω αθλητές τα διπλώματα και τα μετάλλια της IFMA και τους συνεχάρη για ακόμη μία φορά για τον άψογο χαρακτήρα τους, την θέληση, τον αυτοσεβασμό και την πειθαρχία τους.

Επίσης συγχαίρει τους γονείς, προπονητές και παράγοντες για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε  όλους και σας ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον. Μας κάνατε όλους υπερήφανους.

Τέλος σας γνωρίζουμε ότι κάθε Παρασκευή αρχομένης απο 12 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18:00 – 19:00 δημιουργείται ΔΩΡΕΑΝ τμήμα AERO FIT για τα μέλη του σωματείου στο οποίο θα διδάσκει ο κ. Συμεών Ευστάθιος.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.